| Sign In | Join Free | My components-electronic.com |
|
Brand Name : Fullpower
Model Number : 15300
Certification : FCC,UL,CE,UKCA,SAA,KC,PSE,CCC,etc
Place of Origin : China
MOQ : 1000PCS
Payment Terms : T/T, Western Union
Supply Ability : 50000PCS/Day
Delivery Time : 30 working days
Packaging Details : Individul Pe Bag Packing or others
Input : 100-240V 50/60HZ
Output : DC 12W Max
Material : ABS+PC
Color : Black, White Or Others
Protection : OCP, OLP, OVP And Others
Logo : Fullpower Or Custom Made
Item : 12W 18v Ac Dc Power Adapter Ac Dc Adapter 5v 1a
Warranty : 3 years
12W 18v Ac Dc Power Adapter Ac Dc Adapter 5v 1a Power Supply Ac Dc Power Adapter 5v
Our advantage:
1.Fast Delivery-------On time Delivery
2.Tightly packing-----Steady packing to protect goods from damage during shipping
3.Small Orders Accepted--------Small order and trial order are available
4.Guarantee/Warranty--------We have 3yesrs warranty
5.Country of Origin--------We are the original factory, we always offer the most competitive price
6.Quality Approvals-----We have our professional QC team to make sure every goods passed before shipping
7.Product Performance-------Stable,energy-saving,Rohs,energy efficiency VI
8.Experienced Staff-------We have been in this field for more than 10 years
9.International Approvals-----All goods have passed CE GS UL cUL FCC BS SAA Ctick RM CCC PSE KC KCC Rohs Reach etc.
10.Best service-----We are always here to serve you,online 24 hours.
| Data-sheet |
| FEATURES | SAFETIES APPROVALS | PRODUCTS PICTURE | |||||
| v EFFICIENCY VI v 6-12 WATT OUTPUT POWER v OVERCURRENT PROTECTION v SHORT CIRCUIT PROTECTION v INPUT PROTECTION v ROHS COMPLIANT | Desktop Type v UL v CB v FCC v ROHS v REACH | ![]() | |||||
| TYPICAL MODEL LIST | |||||||
| I/P Voltage | Typical model | Output Voltage | Output Current | Ripple & noise | Efficiency | ||
| 90 - 264V 47 - 63HZ | CGSW12-050-1500 | 5V | 1500mA | 60mV | Level 6 | ||
| CGSW12-050-2000 | 5V | 2000mA | 60mV | Level 6 | |||
| CGSW12-090-1000 | 9V | 1000mA | 60mV | Level 6 | |||
| CGSW12-120-1000 | 12V | 1000mA | 60mV | Level 6 | |||
| CGSW12-150-0800 | 15V | 800mA | 60mV | Level 6 | |||
| CGSW12-240-0500 | 24V | 500mA | 60mV | Level 6 | |||
| INPUT SPECIFICATIONS | GENERAL SPECIFICATIONS | ||||||
| Input Voltage | 90〜264VAC | Primary to Secondary | 50MΩ MIN | ||||
| Input Frequency | 47〜63Hz | Efficiency | VI | ||||
| Input Current | 0.2A Max | Standby Power | 0.1W MAX | ||||
| Inrush Current | 40A Max | Leakage Current | 0.25mA MAX | ||||
| OUTPUT SPECIFICATIONS | ENVIRONMENTAL SPECIFICATIONS | ||||||
| Output Voltage Range | 4.00V-36.00V | Operating Temperature | 10°C~40°C | ||||
| Output Current Range | 100mA-2100mA | Cooling | Convection | ||||
| Output Power Range | 12.0W Max | Temperature Coefficient | 0.05%/°C | ||||
| Short Circuit Protection | Automatic Recovery | Humidity | 5~95%RH(non-condensing) | ||||
| Over-Current Protection | Automatic Recovery | Storage Temperature | -20°C~+80%°C | ||||
| Ripple and Noise | 100mVp-p max | PHYSICAL SPECIFICATIONS | |||||
| Turn On Time | 20-30mS normal | Physical Specifications | 59.1mm *40.2mm *26.1mm | ||||
| Line Regulation | 1% max | SAFETIES STANDARD | |||||
| Output Regulation | ±5% | Safeties Standard | 62368 / 60950/ 60335/ 61558/ 60065 / UL1310 | ||||
| Product Pictures |
|
|
| Certification |
![]() |
FQA:
Q1 : Free Samples?
Answer : Yes,1-3pcs free sample is available, delivery cost collected.
Q2 : what is samples time? Mass production lead time?
Answer : About 3-5dasy for sample and 18-20 for mass productiom
Q3 : What’s your MOQ?
Answer : 500pcs for black color and 3000pcs for white color,we have not MOQ if stocked.
Q4 : Can we print our logo?
Answer : We would print with customers authorization.
Q5 : What is our warranty service?
Answer : For all products we sell have 3years warranty.
Q6 : Do you have any certifications for your products?
Answer : Yes,we have UL/cUL, FCC, CE, RoHS, KC, TUV GS, PSE, SAA etc.certifications.
Q7 : What’s your payment item?
Answer : Our standard payment is 30% T/T in advance and balance should pay before shipping.
|
|
12W 18V 5V 1A AC DC Power Adapter USB ABS PC Customized Logo Images |